Naš

"Novi Svijet"  

 

Stiglo je vrijeme,

da živimo u ljubaznom,  veselom, kreativnom, bojnom, zaigranom, empatskom, inspiriranom, ojačavajućem  i svjesnom svijetu. Za mlade i "stare"!

GLASOVI I PRIBOR NOVOG SVIJETA

NAŠ

NOVI SVIJET

 

Stiglo je vrijeme,

da živimo u ljubaznom,  veselom, kreativnom, bojnom, zaigranom, empatskom, inspiriranom, ojačavajućem  i svjesnom svijetu. Za mlade i "stare"!

Glasovi i Pribori Novog Svijta
Placeholder Image

Osijetila sam taj sasvim jasan trenutak u kojem sam se svijesno odlučila da želim imati život koji pruža veselje, igru, smijeh, ljubav i topli osijećaj prema sebi i drugome. 

Dosta mi je bilo tog starog svijeta koji je bio pun straha i egoizma.

Osnovala sam stanicu "Novi Svijet" da bi mogla dijeliti tu frekvenciju sa svim onim ljudima koji takodjer žele ostaviti za sobom stari svijet i naseliti se u Novom Svijetu. 

Sadržaj, mediji i alati u Novom Svijetu ... 

KREATIVNOST 

MEDITACIJE

PRIČE ZA DJECU I ODRASLE 

PODCAST

INTERVJU

SRDAĆNI RAZGOVORI 

ODRŽIVOST 

PLES

SOMATKSO KRETANJE

REDOVNI I SPONTANI PROGRAMI 

na hrvatskom, engleskom, njemačkom 

Za koga je "Stanica Novi Svijet" 

Za svaku osobu koja razumije da su naš život i naše vrijeme na ovom svijetu svečanost kao i za ljude koje žele zadovljan i sretan život. 

Stanica je takodjer za osobe koje žele novo eksplorirati i živjeti u svijetu koji je pun sreće, igre, samo-ljubavi i samo-pažnje kao i kreativnosti. Dijeliti trenutke osmijeha kao i one koje će nas dotaknuti. Imati osjeća povezanosti sa sobom kao i sa drugima. Živjeti pomnost, voditi duboke i srdačne razgovore, inspirirati i biti inspirian, plesati i pričati priče za mlade i stare.  

Na ovoj valnoj frekvenciji biti će sadržaja za čitatelji i slušatelji kao i za sudjelovnike i ko-kreativne osobe koje učestvuju u tečajevima. 

 

Na kojem je valu ova stanica ili frekvencija 

Postoji podcast, blog, video kanal ili tečajevi. Sve se može naći na ovoj stranici. Prijava je nužna za većinu sadržaja sa doprinosom srčanim novčićem / heart coin.  Sadržaji su u živo ili snimljeni. Postoje tečajevi - redovni i spontani - za koje je posebna prijava potrebna. Za redovnu informaciju o programim preporučujem prijavu za newsletter (bilten) ili pogledati na web stranicu. 

 

Kako koristiti srčani novčić? 

Neki sadržaji su besplatno. Da bi stanica mogla opstati potrebna je financijska podrška i time se i potvrdjuje cijenjenje posla i ove stanice.

Srčani novčić funkcionira ovako:  Postoji osnovna svota ali u duho "Novog Svijeta" pozvani ste da dadnete i više ako možete. Time doprinosite da i osobe koje su iz bilo kojih razloga financijski slabiji imaju mogućnost doći do vrijedne informacije za poboljšanje njihovog života. Oni će vam sigurno biti jako zahvalni a u životu nam se uvijek sve vraća.  Kako je stanica "Novi Svijet" još na početku, duboko sam zahvalna za dodatni financijski doprinos. 

Pojedinačni sadržaji: Od CHF10/USD10/EUR10/GBP10 

Mjesečno: Mjesečni doprinos omogućava korištenje većina sadržaja od CHF28/USD28/EUR28/GBP28   

Samohrani roditelji, studenti, nezaposleni, ili osobe koje su u težim financijskim okolnostima molim da mi se pismeno jave da bi našli soluciju. Dijelom medjusobno u Novom Svijetu. 

Postoje i odredjeni tečajevi za koje se mora posebno platiti i koji ne spadaju pod mjesečni program. 

Uplate se mogu vršiti globalno preko transferwise a u Švicarskoj i preko twint. Bitcoin, Etherum und Cardano se takodjer primaju. 

 

Korak u naš Novi Svijet 

Napravi ga danas!

Potvrdjujem da sam pročitao / pročitala uvijete ugovora, informacije o zaštiti podataka i cookie informaciju sa emitiranjem ove poruke, mojih podataka, registracije i slično

Izvadak iz općih uvjeta i odredbi: 

Registriranjem i sudjelovanjem na vježbama uživo te putem interneta i webinara, sudionik potvrđuje da je pročitao naše opće uvjete i odredbe i odredbe o zaštiti podataka. Sadržaj nudi samo obrazovni i informativni program. Sudionik preuzima sve predvidive ili nepredvidive rizike koji proizlaze iz takvih transakcija. Trener i bilo koji drugi moderator ili zaposlenik koji sudjeljuju i doprinose nisu odgovorni ili odgovorni za određene rezultate ili rezultate i ne daju nikakva jamstva, izjave ili jamstva u vezi s dogovorenim i pruženim uslugama treniranja. Sudionik je isključivo i prvenstveno odgovoran za svoje postupke i propuste i njihove rezultate slijedeći i primjenjujući upute trenera i moderatora. Korištenjem usluga Simply Mpowering i registracijom za webinare, vježbe, radionice i slično, sudionik odštećuje trenera - i njegove zaposlenike i moderatore - od sve štete u vezi s ovim programom i ovom uslugom te aktivnostima sudionika koje bi mogle nastati za njega / nju u sklopu ovih programa i usluga.

 

Powered by Kajabi